כוסיות במילוי קרם שוקולד חלב בנגיעות ריבועי פיסטוק / לימור

    עפר גדנקן No Comments on כוסיות במילוי קרם שוקולד חלב בנגיעות ריבועי פיסטוק / לימור
    13:30
    17.05.24
    קובי פינקלר No Comments on קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים לקוביות:
    • 150 גרם חמאה
    • 2 כפות גדושות מחית פיסטוק
    • 3/4 כוס סוכר
    • כוס שקדים טחונים
    • כף גדושה קורנפלור
    • 3 ביצים
    • 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל של עלית
    חומרים לקרם השוקולד:
    • 2 מיכלי שמנת מתוקה
    • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל של עלית
    • 200 גרם שוקולד חלב

    אופן הכנת הקוביות:
    • במיקסר עם וו גיטרה או המקצף מערבבים היטב את החמאה
    • מוסיפים מחית פיסטוק וסוכר
    • לאחר מכן מוסיפים את השקדים, הקורנפלור והביצים
    • מתקבלת עיסה כבידה אותה יוצקים לתבנית רגילה או 2 תבניות אינגליש קייק,
    • טיפ – אם רוצים תוצאה יפה ומדויקת יוצקים את המסה לרינג מלבן עד לגובה.
    • מיישרים ואופים ב- 160 מעלות כרבע שעה עד עשרים דקות ומצננים.
    • לאחר שהתקרר, חותכים לריבועים מדויקים של 1על 1 ס"מ.
    אופן הכנת הקרם:
    • ממיסים שוקולד במיקרוגל עם מיכל שמנת ומתקבל גנש חלק
    • מקציפה מיכל שני של שמנת ומוסיפה כפית סוכר
    • תוך כדי הקצפה איטית מוסיפה את הגנש.

    אופן ההגשה:
    • בגביע או בכוסית אישית מניחים 5-7 קוביות פיסטוק
    • מעליהם מזלפים את קרם השוקולד
    • שוב מקשטים ב-2 קוביות פיסטוק ו- 2 מקלות שוקולד.



    0 תגובות